Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή καινούργια σχολική χρονιά

Ξεκινήσανε, λοιπόν, τα παιδάκια το σχολείο ξεκινήσαμε και εμείς τις μάχες. Και ποιες μάχες;; Της έκτης έκδοσης!!!!

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτός με τον οποίο έπαιξα ποιο πολλά ξέρω εγώ παρά αυτός και που υποτίθεται θα ρώταγα για διευκρινίσω μερικά πραγματάκια... Τέσπα..

Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με Space Wolves...Rune Priest κάτι Terminators, κάτι λυκάκια, κάτι Long Fangs και πολύ πόνο.

Το παιχνίδι βασικά έληξε στον 2ο δικό του γιατί --έπρεπε-- να φύγει... (πφφφ ας μην το σχολιάσω αυτό..) που αν και δεν με πήγαινε καθόλου το ζάρι θα θεωρήσω ότι έληξε ισοπαλία.

Πρώτες εντυπώσεις της έκτης. Το όλο στήσιμο του παιχνιδιού καμία σχέση με πριν. Πιο πολύ ενασχόληση και περισσότερο τζιτζιρι-μιτζιρι παρά από πριν. Δυστυχώς τα οχήματα πλέον είναι αλήθεια πέφτουν πολύ εύκολα, αλλά αυτό κατ'ουσίαν πιστεύω έχει μικρή διαφορά σε μένα. Και γιατί αυτό;;; Γιατί και πριν εύκολα πέφτανε!!!!

Είναι επίσης must να πάρεις χαρακτήρες με 2+ σώσιμο για να απορροφά τα wounds. Ο δικός του λόγω θέσεις πρέπει να πήρε γύρω στις 20 poison βολές και μερικές AP2 και απλά δεν ένιωθε...

Όπως και προανέφερα δεν έπαιξα τον 2ο δικό μου οπότε δεν είδα τα περίφημα Flyer (βασικά το δικό μου) σε δράση, οπότε για αυτό δεν μπορώ να βγάλω ακόμα κάποιο συμπέρασμα.

Αυτά τα ολίγα για αρχή μαζί με μερικές φώτο από το παιχνίδι του 1 1/2 γύρου!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου