Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Challenge Accepted

Μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίες από τα γήπεδα επέστρεψα στην ενεργό δράση με πρόφαση το challenge που κάνανε οι Drunk Angels στους Imperial Seals. Οι πόντοι στην αρχή ήταν κανονισμένοι για 1850 αλλά λόγω ασυνεννοησίας κατέβηκαν τελικά στους 1750.

Αρχικά έπαιξα εναντίων κατσαρίδων. Έπαιξα πρώτος, έβαλα και night fight, όχι ότι εναντίων τους έπαιξε κάποιο ρόλο, και έχοντας ως στρατηγική να σκοτώσω όλα τα μεγάλα και να είμαι μακρυά και αγαπημένοι κατάφερα και νίκησα το παιχνίδι. Στα δύο combat τα πήγα πολύ καλά διάλεξα τους στόχους που έπρεπε αλλά δυστυχώς η ομάδα με τις μάγισσες μετά τον ήπιε (συνηθισμένο). Αντίθετα ο Άρχοντας πολύ καλός όπως επίσης και οι Incubi εξαίρετοι.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι τα fast ήταν scoring unit / victory point και από μη καλό χειρισμό τους έδωσα τσάμπα και τα 2 στον αντίπαλο. Αυτός έκανε και ένα με΄γα λάθος στο στήσιμο και δεν έκανε Deep Strike τους Tyrrant με συνέπεια να φάνε όλο το shooting από την αρχή και μέχρι να φτάσουν κοντά να έχουν ψοφήσει. Αποτέλεσμα 8-5 εγώ.

Επόμενος αγώνας εναντίων Imperial Guard. Βασικά δεν ξέρω γιατί έπαιξα αυτό το παιχνίδι. Ξεκίνησα δεύτερος. Το ταμπλό δεν είχε καθόλου τερέν...τι άλλο να πω. Προσπάθησα πάντως, αλλά τα οχήματα αρχικά και μετά οι πεζικάριοι πέφτανε σαν τις μύγες. Τελικό score 16-6 αυτός.

Συμπέρασμα. Πρέπει να δω λίστα που αν έχει back up plan όταν παίζω δεύτερος δεν υπάρχει cover. Γενικά πρέπει να δοκιμάσω και άλλες εναλλακτικές. Με λίγα λόγια back to the drawing board!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου