Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Κ.(αλή) Χ.(ρονιά) - Χ.(ρόνια) Π.(ολλά)

       Μπήκε, λοιπόν, το 2013 επιτέλους και αφήνουμε πίσω μας το 12 με τις καλές και τις κακές του στιγμές χωρίς, όμως, μία τελευταία μαχούλα. Ναι κατάφερα και κανόνισα μάχη στο παρατσάκ χτες το απογευματάκι. Έπαιξα με το παιδί που είχα νικήσει στο τελευταίο τουρνουά στην Ηλιούπολη που είχα παίξει με tyrranids. Η αλήθεια είναι ότι όσο και αν ψηνόμουν να παίξω τη fun λίστα μου έπαιξα πάλι την ίδια. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει drop στον 4ο γύρο παραδίδοντας όπλα και κάθε ελπίδα.

      Εντυπώσεις. Σε γενικές γραμμές τα πήγα καλά. Ο Άρχοντας πάλι δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το combo husk-soul trap πράγμα που με βάζει σε σκέψεις. Τα πουλιά ήταν Νο1 στόχος για τον αντίπαλο και μετά τα μηχανάκια. Αφενός, λοιπόν πρέπει να χρησιμοποιώ το cover πιο πολύ και ας χάνουν ειδικά τα πουλάκια το πρώτο γύρο shooting (βέβαια λογική σε αυτό έχει και να τα κάνω Deep Strike) ενώ τα μηχανάκια είναι λίγα παρόλα αυτά με το turbo boost έχουν επίθεση, jink 3+ και δεν κάνουν ποτέ dangerous terrain roll λόγω του skilled rider. Παρόλα αυτά το terrain cover και εδώ είναι must λόγω του ότι είναι μόνο 3.

      Οι μάγισσες τα πήγαν μία χαρά στο assault που έκαναν και αν δεν έκανα την απρόσεχτη κίνηση να τις άφηνα τόσο κοντά στο Doom of Malantay θα συνέχιζαν πολύ καλά το ρόλο τους. Συμπέρασμα εδώ με τις πρώτες μία/ δύο απώλειες η αποτελεσματικότητα τους πέφτει πολύ.

      Οι trueborm με τις dark lances φανταστικοί!!! Έτσι απλά. Αντέχουν στάνταρ ένα με δύο πρώτους γύρους αρκετούς για να κάνουν την απαραίτητη ζημιά που απαιτείται να κάνουν. Όσο αφορά τα οχήματα το night shield πλέον και αυτό το θεωρώ must καθόσον αναγκάζει τον αντίπαλο να με πλησιάσει ώστε είναι πιο έυκολο για εμένα να κάνω μετά assault.

      Αν μπορέσω θα κάνω άλλο ένα play test πριν το τουρνουά Anvil αλλιώς θα τα πούμε μετά από αυτό. Cya!! Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία, αγάπη, λεφτά/ δουλειά να ζούμε αξιοπρεπώς και gaming ποιοτικό για να αποφορτιζόμαστε από το καθημερινό stressong!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου