Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Amazing, Just Amazing



     Είναι που το έχω τελικά το αναθεματισμένο. Μετά από ένα 7-8 ώρο σχεδόν γεμάτο αλλά όχι συνεχόμενο έκανα κάτι που δεν νομίζω ποτέ μου να το έκανα. Έκανα τα highlights σε Raider και Venom.

    Το αρχικό αρχικό πλάνο βέβαια αυτό ήταν. Να κάνω ένα fast painting όλο υο στρατό για να μπορώ να παίζω στα τουρνουά πληρώντας τις προυποθέσεις αλλά και παράλληλα και ίσως και πιο βασικό να μου αρέσει αυτό που παίζω και κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνω και τις λεπτομέρειες που είχα αφήσει αφού είχα κατάλήξει προγουμένως πως θα τις κάνω.

   Όσο περνούσε όμως ο καιρός με έπιασε βαρεμάρα. Παρόλα αυτά το τελευταίο διάστημα που με έχει πιάσει η πόρωση για τα ξωτικά μου ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου και πήρα μετά από 1 1/2 χρόνο σχεδόν τη μεγάλη απόφαση να κάνω επιτέλους αυτά τα γ@#%highlights.

   Χωρίς λοιπόν άλλη καθυστέρηση έτοιμος ο στόλος από τα Raider και τα Venom και πιστεύω στο προσεχές μέλλον θα ετοιμάσω τα 2 Ravager που έχουν μείνει και το Razorwing. Ίσως να κάνω highlights και στα 2 Monstrous Creatures το Talos και το Cronos, αναλόγως των ορέξεων.

   Μέχρι τότε αρκεστείτε με αυτά.....








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου