Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ούτε άσπρο. ούτε μαύρο... Τσακ στη μέση



    Και ακριβώς, η απάντηση είναι στακ στη μέση Γκρι. Γκρι Ιππότες για να είμαι πιο σαφής ή Grey Knights αν το προτιμάμε αγγλιστί.

   Το θέμα είναι το εξής πάντως. Η ήττα ήταν πανυγηρική. Ο αντίπαλος, ο οποίος αν και δεν έχει πολυπάιξει πολύ 6κ έκδοση είναι από τα άτομα που γενικά το έχουν το παιχνίδι. Και μάλιστα έλεγε από την αρχή ότι καλύτερα να παίζαμε άλλες λίστες. Πάντως να πω ότι έφτεγε για άλλη μία φορά το ζαρι;;; Ίσως να έπαιξε και αυτό ρόλο, αλλά όχι το κρίσιμο.

   Δεν ξέρω μήπως δεν έβγαλα αυτά που έπρεπε να βγάλω εξαρχής, τους Dread Knights δλδ και το QuadGun και ασχολήθηκα με ένα fast attack option που είχε. Κατα τ'άλλα το παιχνίδι πήγε μονότονα. Δεν το έσωζα από πουθενά. Βέβαια η λίστα του δεν ήταν για πολλά. Και μάλιστα ήταν απλά τα πράγματα. Έπρεπε να ρίξω τους Dreadknights και το Quad Gun και ασχολήθηκα με αλλότρια.



   Είναι αυτό που έχουμε πει. Οι Dark Eldar δεν χαρίζουν. Ή ξέρεις να παίζεις και (προσπαθείς) να νικάς ή δεν ξέρεις και τον πίνεις πανυγηρικότατα!!!! Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι η λίστα που κατέβασα ήταν η ''θεωριτικά'' --καλή--.....

   Τέλος θέλω να σημειώσω πάντως και το θέμα της ψυχολογίας και κατά πόσο θέλεις να παίξεις ένα παιχνίδι. Έχοντας πρόσφατα τη προηγούμενη κατέβηκα σε αυτή χωρίς να ανυπομονώ και να έχω ξεκάθαρο μυαλό και στρατηγική. Μικρή δικαιολογία βέβαια πάντα υπαρκτή παρόλα αυτά. Μέχρι την επόμενη πάντως τιτανομαχία, θα το φυσάω αυτό και δεν θα κρυώνει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου