Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Deamons Begone!!



      Μετά από πολύ πόνο, προσμονή και καρτερία κατάφερα να κανονίσω με ένα παιδί να παίξουμε μαχούλα -κλασσικά φιλική-. Μάλιστα το προσμονούσα αυτό το παιχνίδι καθόσον θα έπαιζε με Δαίμονες, κάτι που εγώ δεν είχα ξανασυναντήσει.

     Με τα πολλά λοιπόν βρεθήκαμε και αποφάσισα να παίξω με μία λίστα Light, με πύλη δλδ, MCs και γενικά fluffy και  cheerfull. Το παιχνίδι πήγε πολύ καλά. Βέβαια δεν είχε Flyers οπότε το Razorwingjetfighter έκανε βόλτες μόνο του στον αέρα αλλά όχι και ότι άλλαξε δραματικά το παιχνίδι αυτό.
 
     Το Talos δεν πρόλαβε να κάνει πολλά καθόσον αφού μπήκε από Rezerves και έκανε τη πρώτη και μοναδική ranged επίθεση του, του την πέσανε screamers και με 4 ap2 wounds μας άφησε εις τόπου χλωερούς.

     Το Cronos και ο Βαρόνος με τους Hellions μπήκαν αργά, στον 4ο γύρο αλλά και πάλι και το τέρας έδω σε το token του αμέσως και οι 30 poison βολές κάνανε πολύ καλή δουλειά. Οι Reavers για άλλη μία φορά ήταν άψογοι, όπως επίσης και οι 5 μάγισσες με Haywire Grenade, τις οποίες αν και δεν χρησιμοποίησαν πουθενά είχαν ρόλο tarpit. Ίδιο ρόλο είχαν και τα wracks τα οποία αντέξανε πολύ ξύλο και μάλιστα αν το παιχνίδι πήγαινε ως τέλος σίγουρα να νικάγαν τους αντίπαλους flamers που τους είχαν κολλήσει από το 2ο γύρο.

     To webway μου άρεσε πάρα πολύ σαν concept και θα το ξαναχρησιμοποιήσω ξανά και σε επόμενο φιλικό. Που ξέρεις ίσως και σε κάποιο καμμένο τουρνουά.

      Τελευταίες σκέψεις και συμπεράσματα τακτικής;  Αν και σταματήσαμε το παιχνίδι στο 4ο δικό μου, πιστεύω ότι το είχα άνετα το παιχνίδι. Είχα πολύ περισσότερες μονάδες, πιο ευκίνητες και πιο επικύνδυνες, ώστε να κάνω τόσο τα δικά μου claim αλλά και ένα δικό του deny. Παρόλα αυτά (αν και δλδλ θα τη χρεώσω αυτή τη μάχη σαν νίκη δική μου) έιπαμε κάποια στιγμή να κάνουμε ρεβάνς και εκεί να το πάμε μέχρι τέλους. Μέχρι τότε μερικές φώτο από το παιχνίδι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου