Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Waaaaaaagh!!!!!

 

    Ναι, πολύ σωστό το υπονοούμενο. Μετά από ένα όχι και μικρό διάστημα έπαιξα την επόμενη μου φιλική μαχούλα εναντίων των Ορκς του Στέφανου. Εναντίων Ορκς με τα οποία ο Στέφανος είχε 18 ήττες σερί. Εναντίων Ορκς των οποίων ο Στέφανος είναι σχεδόν πεπεισμένος ότι θα τα πουλήσει γιατί δεν είναι τόσο ανταγωνιστικά όσο θα ήθελε.

      Έκανα, λοιπόν, την καλή μου πράξη και τον έπεισα για το αντίθετο. Πέρα από το χαβαλέ, κατέβασα τη λίστα με τον Sliscus. Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλές προόπτικες. Νύχτα και διάλεγα εγώ πρώτος. Δυστυχώς δεν κατάφερα πολλά αυτό το armor 14 στα 4+ glancing δλδ πολύ άτοιμο πράγμα.

    Σε γενικές γραμμές πάντως πήγε καλά, αλλά και το βασικότερο ευχάριστα. Η συγκεκριμένη λίστα είναι, τουλάχιστον, αξιοπρεπής για το ICT που έρχεται στις 12 του Μαι και ελπίζω σε μία καλή παρουσία εκεί.

   Ίσως να βγάλω τον Duke και να βάλω κάτι άλλο στη θέση του κάτι που να δίνει γροθιά, ίσως, στο CC. Έναν Archon μαζί με τις Wyches ή έναν Heamonculus για να έχουν free pain tokes/ Feel No Pain από την αρχή του παιχνιδιού. Ούτως ή άλλως στις 8 ή 12 βολές το 3+, 3+ δεν έχει μεγάλη διαφορά με το 3+,4+.

   Ελπίζω μετά τις διακοπές του Πάσχα γιατί πριν δεν με βλέπω να προλαβαίνω να κανονίζω παιχνίδι να κάνω μία δοκιμή πριν πάω στο ICT. Είδωμεν....
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου