Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Fluffy lists go to heaven

   

     Και ακριβώς όπως τα λέει ο τίτλος. Δυστυχώς οι fluffy λίστες των ξωτικών αν κάνεις ένα λάθος από οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού και μετά και αν το ζάρι δεν είναι καλό μαζί σου και αν το αντιπάλου το ζάρι είναι καλύτερο από το δικό σου και αν οι τακτικές του αντιπάλου είναι πολύ καλύτερες ή απλά καλύτερες ή απλά είναι πιο τυχερός από εσένα...Αν, λοιπόν,  έστω και ένα από τα παραπάνω να τύχει τότε αν παίζεις με τέτοιες λίστες είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα χάσεις.

     Κατέβασα σε αυτό το φιλικό με τον Δημήτρη και τους λύκους του 15 Hellions , Βαρόνο, Beasts, Heamonculus (ancient παρακαλώ), Beasts, και τα κλασσικά troop/elite choice blasterborn/ trueborn snipers/ 5up teams kabalites (x2) και wyches σε venom.

    O Δημήτρης είχε 3 drop pods. Ήρθαν στο πρώτο γύρο τα 2 και λόγω του πολύ κακού μου deployment έχασα κάτι ψηλά. Από εκεί και πέρα είχε Cavalry και λύκους και 1 unit ακόμα από marines. Το παιχνίδι πήγε μέχρι και 2ο γύρο. Είχαμε δλδ πολύ χωμί ακόμα, αλλά πολύ χλωμό να το κέρδιζα. Τα Beasts για άλλη μια φορά δεν έδειξα τίποτα το ιδιαίτερο, τα Grotesque από την άλλη αν και βρέθηκαν αντιμέτωπα με πολύ δύσκολο αντίπαλο (το cavalry με τους hq που είχαν κάτι power axe, frost blade και δε συμαζευεται...) τα πήγαν πάρα πολύ καλά.

    Με λίγα λόγια γιατί είμαι και ψιλοπτώμα, back to the drawing fluffy board..!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου