Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

The Pain Train

     

       Παραδόξως αν και καλοκαίρι με μπόλικη ζέστη έχουμε άλλη μία battle report με το ίδιο πα΄λι αντίπαλο τον Σωτήρη και τους Δαίμονες του.

       Αυτή τη φορά μετά από έκλαμψη κατέβασα μία καθαρά coven λίστα με Urien, Grotesque, a banch of wracks, Scourges, Talos, Cronos και για να συμπληρώσω τους πόντους μία 10άδα μάγισσες, και κλασσικά τις 2 μονάδες με τους trueborn.

       Το παιχνίδι ήταν objectives (4 τον αριθμό) και διαγώνιο στήσιμο. Ο αντίπαλος έφερε σχεδόν την ίδια λίστα με κάποιες τροποποιήσεις πάντως σαν πνεύμα ήταν ίδιο.

      Το αποτέλεσμα....... WaTch ouT... HerE ComEs tHe pAin tRaiN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Πραγματικά πρώτη φορά σε παιχνίδι εδώ και 2 χρόνια που παίζω δεν έχω μαζέψει τόσα πολλά pain tokens!!! Τα Grotesque 5 τελικός απολογισμός. Τα wracks 4. Οι μάγισσες 3. Το ξύλο που έσπειρα ήταν πραγματικά καταιγιστικό. Τελικό αποτέλεσμα 5-1 υπέρ εμού χωρίς καμία αυτή τη φορά διαπραγμάτευση για τυχόν αλλαγή του αποτελέσματο αν θα συνεχίζαμε 7ο γύρο (στον 6ο έκανε ουσιαστικά ντροπ.)

     Πάντως ασχέτως των παραπάνω ήταν ένα παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον που το ευχαριστήθηκα στο έπακρο με το μόνο του μειονέκτημα ότι ο Σωτήρης παίζει με πολύ πρόξυ κάτι που χαλάει την όλη αίσθηση του παιχνιδιού. Τι να κάνεις όμως, δνε μπορείς να τα έχεις όλα....

    Θα υπάρχει και τρίτη ρεβάνσ. Θα δω τι λίστα θα κατεβάσω αυτή τη φορά. Μέχρι τότε μερικές φώο του αγώνα...















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου