Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Παιχνίδι σαν τα παλιά...



Ακριβώς όπως λέει ο τίτλος... Μετά από πολύ καιρό και παίρνοντας τις απαραίτητες άδειες αποφάσισα να δοκιμάσω μία λίστα στους 2000 πόντους και για το χαβαλέ να καταβάσω και μία τριάδα Mandrakes (ίσως αυτός να ήταν και ο πιο ισχυρός λόγος για το παιχνίδι).

Τι κατέληξα να κάνω. Να παίξω στους 1850, χωρίς Mandrakes, εναντίων Necrons και τελικά να φάω Wipe Out!!!!

Γενικά δεν έχω και πολλά να πω για αυτό το παιχνίδι. Armour of Misery + Warlord Trait (Fear at 12'' for Warlord to all DE Units ήταν πρακτικά άχρηστο καθώς είναι ''''ακόμα Fearless'''' οι Necrons και το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά χαμένο από το στήσιμο, αλλά μόνο και μόνο για την τιμή των όπλων έπεσα.

Αυτό που πρέπει να φτιάξω, όμως, και το διαπίστωσα και σε αυτόν τον αγώνα είναι κάρτες με τα Effects από τον κανόνα Power from Pain γιατί αν και νωρίς ακόμα δεν τα θυμάμαι και πρέπει ουσιαστικά να τα υπολογίζω για να δω πότε θα κάνω τα assaults μου κτλ κτλ. όχι μόνο για το DE Codex αλλά και για το Coven Supplement επίσης.

Anyway, δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα οι μέρες του συγκεκριμένου Codex είναι μετρημένες καθόσον μετά το αντίστοιχό των Blood Angels που βγαίνει οσωνούπω είναι το τελευταίο της 5ης έκδοσης Βιβλίο και πλέον από τα πιο σπασμένα κατ' εμέ.

Όπως και να έχει η εμπειρία ήταν μικρή έως ανύπαρκτη. Το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα ήταν ότι το Formation με τα Wracks και τα Venom που κάνουν Deep Strike πρώτο γύρο δεν είναι και πολύ αξιόπιστο ή τουλάχιστον πολύ δύσκολα θα δώσει το περιβόητο D3 VPs. Μέχρι όμως το επόμενο List Testing stay safe...... They are out there.....!!!!! Και φυσικά 2 φώτος αναμνηστικές.....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου